Llibreria

L’home que es va enamorar la lluna

L'editorial Les Heures i L'Altra Editorial publiquen juntes joies com aquesta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

🆕 L’editorial Les Heures i L’Altra Editorial publiquen juntes joies com aquesta.

🔴El narrador és en Duivichi-un-Dua —o Fora-al-Cobert o, simplement, Cobert—, un jove mestís i bisexual que es guanya la vida prostituint-se a l’hotel que l’ha vist créixer, a finals del segle XIX, en un petit poble d’Idaho.

💯 L’home que es va enamorar de la lluna és una història preciosa i rica com un mite, un cant a la natura i a la vida, un relat evocador que celebra la sexualitat en totes les seves manifestacions. Una novel·la valenta, que explora la violència i proposa una reflexió sobre la raça, la identitat i la pertinença, és a dir sobre els llaços que les persones estableixen amb elles mateixes i amb els altres.

📘
Llibreria Éfora
Passeig Cordelles 18
Reserves 673 078 608
www.llibreriaefora.cat
———
#efora #textualmentactius #cerdanyola #ripollet #badia #montcada #bellaterra #igeravalles #books #libros #llibreria #libreriaefora #llibreriaefora #literatura #igersbooks #libros #bookstore #novedad #novetats #llibresnous #novetatefora #novedadefora #lgtbi #llibertat #sexe #sexo #western

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Necessites un llibre?

Vols fer un encàrrec?