Llibreria

El llibre de Phoenix

Preqüela de QUI TEM LA MORT, de Okonofor. Una viatges futurista Africà ple de màgia i critica social.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Amb el llibre QUI TEM LA MORT vaig descobrir el futurisme africà de la Okorafor. Un llibre barreja de futur apocalíptic, màgia i critica social.
Aquesta és la Preqüela.💪💪
Phoenix va néixer i es va criar entre altres experiments genètics a la Torre 7 de Nova York. És una “dona accelerada”: amb dos anys de vida, té el cos i la ment d’un adult. Les seves habilitats, a més, superen amb escreix les d’un ésser humà normal. Innocent i sense cap experiència al món real, Phoenix és feliç tancada a la seva habitació i gaudint de l’amor de Saeed, un altre humà alterat biològicament. Una nit, però, en Saeed és testimoni d’un fet tan terrible que es treu la vida. Devastada per la seva mort, Phoenix se n’adona que la seva casa és en realitat la seva presó, i decideix escapar-ne. Però la seva escapada és només el principi de la història…
En aquesta preqüela de Qui tem la mort Nnedi Okorafor explora el procés de creació dels mites, així com el seu poder, superposant ciència ficció i realisme màgic en un relat que exposa de manera impertorbable les brutalitats del colonialisme, el racisme i la cobdícia.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Necessites un llibre?

Vols fer un encàrrec?