Llibreria

Estem #textualmentactius

Sant Jordi 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per Sant Jordi estem textualment actius.
Fa un any, per aquestes dates, la Núria de la llibreria Lilliput i jo volíem fer un directe en Instagram per a celebrar Sant Jordi, comentar llibres i fer un vermut en línia, però no ho vam poder fer. Ho he de reconèixer. Ens va superar la melancolia i la pena de no poder celebrar el millor dia de l’any, però aquest any estem molt actius
Estem actius de lectures, de llibres, de lletres, de ganes de viure, de ganes de celebrar la vida, de ganes de celebrar Sant Jordi i bona part d’això és gràcies a vosaltres que durant el confinament heu trobat en la lectura un refugi. Heu retrobat a un amic que crèieu oblidat.
I heu vingut a les llibreries de barri. Heu descobert les botigues que estan a prop vostra i ens heu fet actius.

Ens heu donat esperança i ganes de celebrar-ho. Per això aquesta samarreta. Per donar-vos les gràcies i dir-vos que estic #textualmentactiva

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Necessites un llibre?

Vols fer un encàrrec?