Llibreria

ISIDRE GRAU SIGNARÀ EXEMPLARS D’”UN DISSABTE DE PRIMAVERA”

Serà el dissabte 20 de març de 12 a 13,30 hores per celebrar el primer aniversari de la novel·la

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dissabte 20 de març, entre les 12 i les 13,30 hores , l’escriptor Isidre Grau estarà a la Llibreria Éfora, del Passeig Cordelles 18, per signar la seva novel·la “Un dissabte de primavera”, publicada ara fa un any per Editorial Trípode, tot i que la seva difusió va quedar aviat afectada per la pandèmia.

Ara, tot recordant els ajornaments de l’any passat, la cita a la llibreria servirà de rebuda a una nova primavera, quan, malgrat les circumstàncies, s’han fet dues edicions de la novel·la.

Respectant les mesures que imposa el coronavirus, la trobada inclourà la projecció de diversos vídeos amb lectures d’alguns fragments de la novel·la, a càrrec de la rapsoda Elena Edo.

 

Enmig de l’efervescència, les olors i els colors de la primavera, un dissabte qualsevol és suficient per capgirar les inquietuds dels personatges d’una història ambientada a La Sarabanda, una antiga torre senyorial que es convertirà en testimoni d’una trobada entre dues parelles, i una tercera al backstage.

Aparentment, gaudeixen de les seves vides amb total plenitud i sense grans preocupacions, fins que l’imprevist canviarà la visió del seu món.

 

Una delícia de novel·la, tota ella impregnada d’una atmosfera propera a l’erotisme, al desig; i alhora, un convit optimista a la reflexió sobre les fronteres entre l’amor, el sexe i les diferents maneres d’estimar.

 

Isidre Grau: "Quan escrivim, l'única aspiració que tenim és que algú que no coneixem ens llegeixi"

Isidre Grau (Sabadell, 1945), de formació enginyer químic i professor de català, viu a Cerdanyola del Vallès. Fins ara és autor de 16 novel·les, entre les quals destaquen la pentalogia d’Els colors de l’aigua (Premi Sant Jordi 1985) i les darreres, La ciutat dels solitaris i L’home que perseguia la veritat. En paral·lel, ha conreat la narrativa breu, recopilada a La pell dels anys. Contes 1981-1994, i posteriorment ampliada amb El dia de l’incident i Pinyols madurs, els contes breus difosos a la revista digital Núvol. En una línia memorialista, ha publicat Primer paisatge, amb records d’infància ficcionats. Durant els quinze anys d’impartir tècniques de novel·la i de conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, va treure al diari Avui articles amb reflexions sobre l’escriptura, i després va recollir la seva experiència en els assaigs literaris L’arquitectura del conte (nova edició ampliada el 2016) i La maleta de l’escriptor (nova edició revisada el 2019). Va ser membre del col·lectiu Ofèlia Dracs. Isidre Grau (Sabadell, 1945), de formació enginyer químic i professor de català, viu a Cerdanyola del Vallès. Fins ara és autor de 16 novel·les, entre les quals destaquen la pentalogia d’Els colors de l’aigua (Premi Sant Jordi 1985) i les darreres, La ciutat dels solitaris i L’home que perseguia la veritat. En paral·lel, ha conreat la narrativa breu, recopilada a La pell dels anys. Contes 1981-1994, i posteriorment ampliada amb El dia de l’incident i Pinyols madurs, els contes breus difosos a la revista digital Núvol. En una línia memorialista, ha publicat Primer paisatge, amb records d’infància ficcionats. Durant els quinze anys d’impartir tècniques de novel·la i de conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, va treure al diari Avui articles amb reflexions sobre l’escriptura, i després va recollir la seva experiència en els assaigs literaris L’arquitectura del conte (nova edició ampliada el 2016) i La maleta de l’escriptor (nova edició revisada el 2019). Va ser membre del col·lectiu Ofèlia Dracs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Necessites un llibre?

Vols fer un encàrrec?